VvE-Beheerders

Voor de professionele VvE beheerder is Rivez-Zuiderhuis bij uitstek de partner voor een langdurige samenwerking. Rivez-Zuiderhuis draagt zorg voor de risico's van de VvE beheerder als ondernemer en heeft hiervoor specifieke producten ontwikkeld. Dit in combinatie met ons maatwerk VvE-pakket en uitgebreide ervaring in de vastgoedmarkt maakt Rivez-Zuiderhuis de ideale partner voor u als VvE-beheerder. De adviseurs van Rivez-Zuiderhuis maken graag een compleet plan om zowel uw belangen als die van uw VvE’s te beheren. Zodat u zich kunt toeleggen op uw dagelijkse taken zonder verdere beslommeringen.

Advies op maat voor de VvE’s die u beheert

Rivez-Zuiderhuis heeft uiteraard maatwerkproducten voor uw relaties, de VvE, waarvoor u werkzaam bent. De premie, voorwaarden en dienstverlening zijn hierbij beter dan gemiddeld. Mede hierdoor kunt u zich als VvE beheerder onderscheiden in de concurrerende VvE markt en zorgen wij voor het borgen van kwaliteit op assurantieadvies, uitvoer en schadeafwikkeling.

Uw businesspartner op gebied van verzekeringen

Indien u als VvE-beheerder bent aangesloten bij een branchevereniging hebben wij een maatwerk aansprakelijkheidsverzekering gecreëerd welke de door u afgegeven aanvullende garanties meeverzekert.

Wij raden aan u altijd verder te laten adviseren. Vind een adviseur bij u in de buurt.

Daarnaast zorgen wij voor een adequate verzekering voor uw beroepsaansprakelijkheid, waarbij het specifieke risico van assurantiebemiddeling in combinatie met het VvE beheer kan worden meeverzekerd. De Rivez-Zuiderhuis backoffice ondersteunt u bij administratieve taken en neemt bij eventuele schade de afhandeling uit handen.

Op zoek naar een verzekeringspakket voor één enkele vereniging van eigenaren? Klik hier voor meer informatie.

De voordelen voor VvE-beheerders:

Rivez-Zuiderhuis VvE pakket voor VvE-beheerders

Binnen ons VvE pakket vallen onder andere de volgende verzekeringsvormen. Daarbij verzekert Rivez-Zuiderhuis u van specifieke VvE maatwerkdekkingen voor uw VvE's:

Ons team van VvE specialisten helpt u graag bij het adviseren en het maken van een passende keuze binnen dit pakket.

VvE-Beheerders

Rivez-Zuiderhuis: toonaangevend op gebied van verzekeringen voor VvE-beheerders

  • Jarenlange ervaring met verzekeren van VvE's door heel Nederland
  • Advies op maat voor de VvE's die u beheert
  • Samen werken we aan het continue beheren van uw belangen

Bent u op zoek naar verzekeringsadvies voor de VvE's die u beheert? Neem dan vandaag nog contact op met Rivez-Zuiderhuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.