Woningcorporaties

Vanaf de start van Rivez-Zuiderhuis zijn woningcorporaties relaties maar bovenal partners van ons kantoor. Rivez-Zuiderhuis is gedurende de jaren dan ook één van de belangrijkste advieskantoren in Nederland geworden voor woningcorporaties. Wij zijn dan ook trots dat veel van deze partners een langdurige relatie met ons kantoor onderhouden en daarnaast ook zeer prettig samenwerken.

Advies op maat voor woningcorporaties

Rivez-Zuiderhuis onderscheidt zich in deze adviesmarkt door bij een analyse uit te gaan van de risico's welke een woningcorporatie in de volle breedte loopt, waarbij regelmatig overleg plaatsvindt. Dit doen wij in de vorm van risicomanagement, waardoor de belangen van de corporatie continue worden bewaakt. Hierdoor zijn wij in staat gevraagd en ongevraagd de risico's te benoemen en te zoeken naar oplossingen om deze risico's uit te sluiten, te beperken of te verzekeren.

Uw businesspartner op gebied van verzekeringen

Door op deze wijze samen te werken behalen we gezamenlijk de beste resultaten. Mede hierdoor kunnen de corporatiemedewerkers zich bezig houden met de eigen/primaire werkzaamheden. Op basis van een duidelijke samenwerkingsovereenkomst en transparante fee afspraken zijn wij dan ook bij uitstek de aangewezen partner.

Juist deze werkwijze past bij de hedendaagse ontwikkelingen welke woningcorporaties doormaken. Uiteraard biedt dit u naast een structurele aanpak, het uitbesteden van assurantiewerkzaamheden en kwaliteitsadvies ook financiële voordelen.

Wij raden aan u altijd verder te laten adviseren. Vind een adviseur bij u in de buurt.

De voordelen voor woningcorporaties:

Rivez-Zuiderhuis: toonaangevend op gebied van verzekeringen voor woningcorporaties

  • Jarenlange ervaring met diverse woningcorporaties door heel Nederland
  • Advies op maat voor uw woningcorporatie
  • Samen werken we aan het continue beheren van uw belangen

Bent u op zoek naar advies voor uw woningcorporatie? Neem dan vandaag nog contact op met Rivez-Zuiderhuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.