Benieuwd naar uw maximale hypotheekbedrag?

Vul de rekenmodule in voor een indicatie

Hypotheken

Het vinden van de juiste hypotheek is maatwerk. Uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en uw wensen leiden tot een hypotheekadvies op maat. Een hypotheekadviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf helpt u graag om uw droom waarheid te maken en de juiste hypotheekvorm te vinden. Neem vandaag nog contact op met een adviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf bij u in de buurt.

Starter op de woningmarkt

Op zoek naar een eerste koopwoning? Een spannende tijd! Er komt nogal wat kijken bij de aankoop van een huis en het regelen van de bijbehorende hypotheek. Dan is het fijn als u als starter op de woningmarkt kunt bouwen op de expertise van een hypotheekadviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf. Centraal Verzekerings Bedrijf neemt u alles uit handen en begeleidt het volledige hypotheekaanvraag traject. Vraag vandaag nog een eerste kennismakingsgesprek aan bij Centraal Verzekerings Bedrijf.

Oversluiten van uw hypotheek 

Hypotheekadvies is ook interessant op het moment dat u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt of omdat u op zoek bent naar een financieringsmogelijkheid om uw eigen woning te verduurzamen. Omdat de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. Met een hypotheekadvies van Centraal Verzekerings Bedrijf weet u waar de kansen liggen en hoe u kunt besparen op uw maandlasten.

Verduurzaming

Het verduurzamen van een woning kost geld. Uiteraard kunt u in aanmerking komen voor verschillende subsidie regelingen, maar u zult zelf ook een investering moeten doen. Afhankelijk van de gekozen mogelijkheden lopen de kosten snel op. Hoe kunt u dit het beste financieren? U kunt ervoor kiezen om uw hypotheek over te sluiten of gebruik te maken van de overwaarde van uw huis. Maak een afspraak met een adviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf. Samen met u gaan we kijken wat voor uw situatie de beste optie is.

Hypotheekvormen
 

Hypotheken

Wat is uw woonsituatie?