Leasing

Het leasen van een auto wordt steeds populairder. Het eigendom van een auto wordt steeds minder vaak als belangrijk ervaren. De service en het gemak van leaseconstructies wegen zwaarder dan het eigendom van een auto. Daarbij bent u met een slimme leaseconstructie vaak veel flexibeler. Zo kunt u sneller uw bedrijfsvoering optimaliseren met leaseauto’s. Maar ook privé wordt er steeds vaker voor een leaseauto gekozen.

Zakelijke lease of private lease

Wanneer u een zakelijke auto wilt leasen dan kunt u kiezen uit verschillende soorten leasecontracten. Zo kunt u kiezen voor financial lease of operational lease. Maar ook elektrische lease is tegenwoordig onderdeel van de mogelijkheden. Wanneer u privé een auto wilt leasen dan kiest u voor private lease.

Leasen heeft invloed op uw financiën

Wanneer u een auto leaset sluit u een contract af. Dit heeft invloed op leningen of hypotheken die u mogelijk wilt afsluiten in de toekomst. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden. Wilt u precies weten welke auto u kunt leasen en wat dat voor uw financiële planning betekent? Maak een afspraak met een adviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf in bij u in de buurt. Wij kunnen u precies vertellen wat de voorwaarden zijn en welk lease aanbod voor u interessant is.

Leasing

 

Leasing

Wat is uw situatie op de weg: