Ik wil een huis kopen

Wow, wat een grote stap. Een huis kopen is een grote onderneming en niet een beslissing die u zomaar neemt. Er komt nogal wat kijken bij het kopen van een huis. Allereerst natuurlijk het vinden van het huis waar u graag zou willen wonen. Soms een lange zoektocht, soms weet u het gelijk; die moet het worden. Maar dan komt het: kunt u het zich ook veroorloven?

Hypotheekadvies

Wanneer u een huis wilt kopen, laat u zich uiteraard uitvoerig adviseren over de mogelijkheden voor een hypotheek. Wat is mijn budget? Voor welk bedrag kan ik een hypotheek afsluiten? Is dit voldoende voor het huis van mijn dromen? Enkele vragen die u in gesprek met een hypotheekadviseur helder krijgt. Samen zet u de wensen op een rijtje. Dit is belangrijk om een realistisch beeld van uw situatie en de mogelijkheden te schetsen.

Welke hypotheek past bij mij?

Met een hypotheekadviseur kijkt u welke hypotheekvorm bij u past en bij welke maandlasten u zich prettig voelt en betaalbaar zijn. Is dit voldoende voor het kopen van uw droomhuis? En ook realistisch gezien alle andere kosten die bij het kopen van een huis gaan spelen (denk aan kosten van verhuizen, verbouwen, verzekeringen, etc)? Is het antwoord ja, dan volgt voor u een offerte die door de hypotheekadviseur uitgebreid gecontroleerd wordt.

Lees meer over:

De hypotheek afsluiten

U heeft een hypotheekofferte ontvangen en deze is volledig gecontroleerd door uw hypotheekadviseur en correct bevonden. U bent er klaar voor om te tekenen. Uw adviseur kan u wanneer u dat wenst nog helpen met een opdracht voor taxatie van uw toekomstige huis, regelt het contact met de notaris en de bank en maakt het dossier voor de hypotheekverstrekker compleet. In alle stappen in het hypotheekproces wordt u begeleid. Gefeliciteerd, u bent huiseigenaar!

Wilt u uitgebreid begeleid worden in het afsluiten van een hypotheek?

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn qua hypotheek? Een hypotheekadviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf begeleidt u graag tijdens deze spannende tijd. U wordt volledig ontzorgd in de administratieve rompslomp, krijgt advies over de mogelijke valkuilen van iemand met jarenlange ervaring en krijgt meer inzicht in uw mogelijkheden om tot aankoop van uw nieuwe huis over te gaan. Neem vandaag nog contact op met een hypotheekadviseur van Centraal Verzekerings Bedrijf bij u in de buurt.

Ik wil een huis kopen