E-commerceverzekeringen

Het is voor de meeste consumenten doodnormaal geworden om producten op een snelle, simpele manier online te bestellen zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Daarom is het aantal webshops de laatste jaren flink gegroeid en deze aantallen groeien nog steeds.

De risico’s die webshop ondernemers lopen zijn echter van een andere aard dan bij een reguliere retailer. Denk bijvoorbeeld aan strenge juridische regels bij import van producten buiten Europa, transport- en/of cyberrisico’s.

Webshopverzekeringen

Daarom hebben wij een aantal producten in ons portfolio opgenomen die specifiek voor deze webshops zijn samengesteld, waarbij de aansprakelijkheidsverzekering voor webshops en de goederentransportverzekering voor webshops een musthave zijn, zeker voor de ondernemer wiens businessmodel primair of voor een groot deel op online verkoop van producten is gericht.

Uiteraard kijken wij ook verder dan dat en kunnen wij ook een totaalpakket faciliteren die de verschillende kanten van het ondernemerschap afdekt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Onze producten speciaal voor webshop eigenaren

Wij kunnen helpen met de belangrijkste verzekeringen voor e-commerce bedrijven, o.a.:

Waarom Zuiderhuis voor jouw webshop?

  • Veel kennis van en ervaring met de specifieke regelgeving voor E-commerce business.
  • Snelle verwerking, korte lijnen en een vast team dat voor je klaar staat.
  • Scherpste premie in Nederland voor aansprakelijkheid E-commerce bedrij­ven, inclusief dekking mét import van buiten de EU.
  • Honderden e-commercebedrijven gingen je inmiddels voor
  • Informeer naar de voorwaarden voor meer voordeel als u bent aangesloten bij een van onze partners

Wij hebben samenwerkingen met:

E-commerceverzekeringen

Overige verzekeringen

En vergeet ook onderstaande verzekeringen niet, zeker niet als er sprake is van zelfstandig webshop ondernemerschap:

Meer informatie? Neem rechtstreeks contact op met ons E-commerce Team via ecommerce@zuiderhuis.nl of 0495 - 456 666. Je kunt ook het contactformulier invullen