Vastgoed

De verzekeringsspecialisten van Rivez zijn allemaal gemotiveerde, goed opgeleide adviseurs die de specifieke werkzaamheden in de vastgoedmarkt begrijpen, goede onderbouwde adviezen geven en indien gewenst passende oplossingen bieden. Zo weet u zich verzekerd van het juiste advies voor uw vastgoedportfolio.

Belangrijke vastgoed businesspartner

Landelijk adviseert Rivez woningcorporaties, vastgoedbedrijven, beheerders van Verenigingen van Eigenaren en gemeenten op gebied van verzekeringen en risicobeheer. Rivez is voor veel van deze relaties een belangrijke businesspartner die door haar jarenlange ervaring in deze specifieke branche als geen ander snel kan anticiperen en reageren op wijzigingen van marktsituaties.

Verzekeringsadvies op maat in de vastgoedbranche

Relaties van Rivez profiteren hierdoor van onze kennis, inkoopkracht, creativiteit en netwerk, opgebouwd in de (vastgoed)markt. Voor onder andere Woningcorporaties, VvE beheerders en VvE's heeft Rivez maatwerkproducten ontwikkeld welke zich positief onderscheiden op de verzekeringsmarkt.

Vastgoed
Veelgestelde vragen

 

Waarom Rivez voor vastgoedadvies?

  • Advies op maat over het verzekeren van uw risico's
  • Scherpe premies met de voor u best passende verzekeringsvoorwaarden
  • Persoonlijk advies en begeleiding door onze vastgoedspecialisten
  • Jarenlange ervaring in deze specifieke branche
  • Gemotiveerde, goed opgeleide verzekeringsspecialisten
Vastgoed

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op met onze vastgoedspecialisten via vastgoed@rivez.nl of via 088-8000920. U kunt ook het contactformulier invullen